Informații și rezervări: 0751 224 444 / e-mail: mihai@ristretto.ro
Ristretto | ristretto iasi
restaurant
3519
post-template-default,single,single-post,postid-3519,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

5 motive de ce să vizitezi Ristretto

5 motive de ce să vizitezi Ristretto

Posted by Mihai Chiperi in Art 30 Jul 2019

Ne place să ne delectăm cu lucruri alese, iar o ieșire în oraș, acompaniată de o masă în stil italian, într-o ambianță relaxantă și plăcută, cu siguranță e o desfătare.

Orașul Iași dispune de nenumărate locații superbe, fiecare unică în  modul său. Indiferent care ar fi preferințele tale, ai de unde alege.

Astăzi, te invităm în anturajul select al restaurantului italian Ristretto și-ți propunem 5 motive pentru care merită, cu adevărat, să fie vizitat:

 

  1.   Anturajul și atmosfera. Odată ce te regăsești în interiorul restaurantului, observi design-ul clasic al acestuia, cu ușoare note vintage, fiece detaliu încadrându-se perfect în spațiu, iar atmosfera căpătând un aer liniștit și confortabil.

 

  1.     Bucătăria italiană. De-a lungul timpului, popularitatea bucatelor italiene au căpătat o amploare internațională. La Ristretto, ne străduim să delectăm clienții cu preferatele rețete, pregătite cu măiestrie și grijă, din ingrediente proaspete, pe gustul fiecăruia.

 

  1.     Deservirea. Confortul și mulțumirea clientului reprezintă o prioritate pentru Ristretto, fapt pentru care personalul este bine instruit, atît în materie tehnică de deservire, cât și interacțiune pozitivă cu oamenii.

 

  1.   Varietatea vinurilor. Nu poți trece fără de a observa perla restaurantului, fiind vorba despre impunătorul raft cu nenumăratele vinuri, de mărci diferite, având posibilitatea de a alege orice îți poftește inima.

 

  1.     Terasa. Priveliștea minunată spre Parcul Copou inspiră asupra unei stări de calm și relaxare. Trăiește momente unice, admirând un cadru îmbietor.

Motive, cu siguranță, mai pot fi menționate, descrise, vizualizate. Totuși, noi te îndemnăm să ne faci o vizită și să te lași cuprins de ambianța primitoare și agreabilă, savurând din plin clipe de răsfăț alături de cei dragi.

 

Post a comment

Ristorante dall' aroma intenso