Informații și rezervări: 0751 224 444 / e-mail: mihai@ristretto.ro
Ristretto | Bucătăria
2182
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2182,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Gustul succesului

O chestiune de gust

Fiecare dintre noi poartă cu sine semnul propriilor origini, o amprentă de neșters care ne deosebește unii de ceilalți, dar care ne și unește.
O expresie populară, un prânz de duminică în familie, cu savoarea preparatelor ce ne readuc în suflet fiorul unor vremuri demult apuse; o chemare intensă, de nestăpânit. Este chemarea pământului, a iubitei noastre patrii natale, încărcată de arome, de parfumuri și de aluzii îmbietoare, aducătoare de belșug și de desfătare a gustului, mama generoasă.
Dragostea pentru ținutul nostru natal, atât de iubit dar atât de îndepărtat, aprinde în noi dorința zilnică de a reînnoi acele ritualuri care, prin intermediul bucatelor simple, originale, dau o maximă expresie adevăratului spirit napoletan. In fața unei farfurii aburinde de Paccheri al ragù napoletano fierte cu strictețe „al dente“ veți trăi sentimentul că vă aflați chiar în inima orașului Napoli; ce să mai spunem de un platou de spaghete tradiționale alle vongole veraci, cu pastele subțiri pregătite de casă, ca pe vremuri; nu putem trece peste desert, sută la sută napoletan – pastiera e babá, care, cu fiecare înghițitură, vă va face să vă simțiți ca și cum v-ați afla pe coasta Amalfitană…
Zi de zi căutăm să trezim din nou la viață savoarea unei bucătării unice, create din pasiunea oamenilor locului și din selectarea celor mai bune produse oenogastronomice din regiune.
Faimoasele și mult premiatele roșii-cherry de Campania, cu dulceața lor inconfundabilă, calitatea excelentă a uleiului de măsline, parfumul amețitor de lămâie, toate însoțite de o listă de vinuri specifice locului, vă vor purta pe aripile unor momente unice, de neuitat…
Dacă prin intermediul unuia dintre preparatele noastre am reușit să vă facem să închideți ochii și să vă răscolim în suflet scânteia unei amintiri fericite, noi vom fi cum nu se poate mai mulțumiți.

Ristorante dall' aroma intenso