Informații și rezervări: 0751 224 444 / e-mail: mihai@ristretto.ro
Ristretto | Petrece Ziua Indragostitilor la restaurantul Ristretto
3613
post-template-default,single,single-post,postid-3613,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Petrece Ziua Indragostitilor la restaurantul Ristretto

Petrece Ziua Indragostitilor la restaurantul Ristretto

Posted by Mihai Chiperi in Life 31 Jan 2020

Evenimentele si sarbatorile reprezinta ocazii ideale de a petrece timpul frumos si placut alaturi de cei dragi. Clipe de bucurie, relaxare, zambete. Momente in care lasi grijile si stresul rutinei zilnice.

In Decembrie, ne-am bucurat de atmosfera calda de Craciun si Anul Nou. Urmeaza luna dragostei si a iubirii, in care petrecerea de Ziua Indragostitilor sau Valentine’s Day, dar si petrecerea de Dragobetele, inseamna dubla fericire pentru cupluri. Evenimente ce merita un efort si atentie aparte. Pe cat de important este cadoul ideal, pe atat este ambianta creata.

Ziua Indragostitilor sau Valentine’s Day la restaurantul Ristretto

14 Februarie, ziua celebrata de indragostitii din intreaga lume. Sarbatoare devenita traditie pentru cultura vestica, remarcat prin diverse cadouri cum ar fi: felicitari, ciocolate, flori sau orice se afla la dispozitia imaginatiei.

Fie semnificatia religioasa, culturala sau comerciala, Ziua Sfantului Valentin a cuprins majoritatea tarilor din lumea intreaga.

Petrece Ziua de Dragobete la restaurantul Ristretto

Traditiile populare dainuie si in ziua de astazi. Sarbatorita de romani in data de 24 Februarie, ziua de Dragobete este celebrata de indragostiti, fiind alternativa la Valentine’s Day. Specific obiceiurilor romanesti, Dragobetele are radacini vechi, legenda fiind cuprinsa de farmec, la fel ca si datinile stravechi.

Zile diferite, acelasi motiv.

De ce sa alegi Ristretto?

Scenariul clasic, romantic si preferat este o iesire in oras, intr-un restaurant elegant, o masuta pentru doi, lumanari aprinse, un pic de vin si parfumul imbatator al florilor.

Urmatorul pas este sa rezervi o masuta intr-un local din Iasi. Ia in considerare Ristretto. Un restaurant cu specific italian, amenajat intr-un stil vintage distinct, ce creeaza o ambianta intima, potrivita sarbatorii romantice. Vis-a-vis de Parcul Copou, locatia ofera prilej ideal pentru o promenada de seara.

Intentiile conteaza, dar la fel de mult si detaliile. De la buchetul de flori pe care-l alegi, pana la ultima clipa petrecerii de Ziua Indragostitilor sau Dragobete. Suprinde-ti jumatatea, ofera-i motive de bucurie si amintiri placute. Petrece-ti o seara romantica in incinta restaurantului Ristretto.

P.S. Pregateste din timp o petrecere de 8 Martie la Ristretto pentru toate doamnele si domnisoarele dragi.

Post a comment

Ristorante dall' aroma intenso