Informații și rezervări: 0751 224 444 / e-mail: mihai@ristretto.ro
Ristretto | Restaurant à la Carte
2925
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-2925,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Restaurant à la Carte

Restaurant à la carte

Chiar de la intrarea în Ristretto Ristorante se respiră un alt aer, cotidianul rămâne în urmă și începe ușor să se înfiripe un spațiu în care timpul curge mai lent, grijile se risipesc ușor și lasă loc unei experiențe oenogastronomice și ambientale de excepție.

Vizual, bunul gust al amenăjării interiorului, linia clasică a mobilierului, eleganța subtilă a geometriei construcției, detaliile din lemn masiv în nuanțe când tari ca abanosul, când pastelate ca ale cireșului, îți sugerează că te afli în locul potrivit pentru a petrece cu cei apropiați moment unice de delectare.

Meniul – conceput pentru a satisface cele mai exigente cerințe. Complex, fără a fi complicat, familiar dar totuși exotic, accesibil fără un strop de banalitate, cu ingrediente atent selectate pentru a îmbina, cu o măiestrie apropiată de artă, tradiția reprezentată de savuroasele preparate tradiționale, cu inovația și insolitul adus de irezistibilele preparate din bucătăria veritabil italienească. Interiorul este dominat somptuos de o colecție impresionantă de vinuri alese riguros, care așezate cochet într-o vitrină poziționată central, își etalează seducător aroma, parfumul și buchetul, culese din podgoriile cu tradiție din întrega lume.

Rezultatul – un spațiu unic în Iași, unde gastronomia, ospitalitatea, profesionalismul, atenția pentru detalii, pasiunea pentru frumos, etichetă și bun gust oferă toate premisele unei trăiri vibrante a tot ceea ce un restaurant poate oferi mai bun clienților săi. Aroma intensă italiană, un capriciu ce reprezintă liantul dintre două culturi, două viziuni gastronomice diferite, dar cu scopul unic de a oferi nu doar experiențe, ci mai ales trăiri intense și emoții greu de uitat.

 

Meniul Restaurantului

 

poze-din-cadrul-restaurantului

 

catalog-de-prezentare

 

catalog-de-prezentare

Ristorante dall' aroma intenso