Informații și rezervări: 0751 224 444 / e-mail: mihai@ristretto.ro
Ristretto | ristretto iasi
Restaurant de lux Iasi
restaurant
3512
post-template-default,single,single-post,postid-3512,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Ristretto – locul romantic din Copou

Ristretto – locul romantic din Copou

Posted by Mihai Chiperi in Uncategorized 06 Jul 2019

Cu siguranță că bucătăria italiană se remarcă prin diversitatea bucatelor aromate și rețetelor uimitoare,un fapt, de altfel, bine cunoscut.

Cina într-un restaurant italian îți oferă senzații încântătoare, creând atmosfera  unei mese luate în familie, direct în inima Italiei. Un cadru minunat, prin care Ristretto Ristorante, din momentul deschiderii în 2013, delectează gurmanzii ieșeni.

Într-o primă fază, Ristretto se remarcă prin anturajul feeric. Aflându-se vis-a-vis de Parcul Copou, la înălțimea terasei, cucerește inimi și impresionează datorită frumuseții unei vederi panomarice admirabile.

Interiorul elegant, amenajat într-un stil vintage distinct, făurește o ambianță perfectă unei mese liniștite, condimentată de aromele mirodeniilor italiene și ingredientele proaspete.

Cartea de vizită Ristretto o reprezintă varietatea bogată de vinuri, aranjate sublim pe rafturi, pentru a delecta vizitatorii și a le stârni curiozitatea de a le savura. Alături de un meniu asezonat cu nuanțe italiene,găsești, la fel, și tendințe tradiționale.

Iar pentru cei dornici de a celebra momentele unice ale vieții, aveți la dispoziție Sala Ferrero, plină de grație, alături de farmecul Sălii Raffaello.

Un restaurant select, un concept definitoriu al eleganței, Ristretto vă invită într-o frumoasă călătorie a gastronomiei italiene, dorind să vă ofere o experiență deosebită, în cadrul unui anturaj plăcut și relaxant.

Post a comment

Ristorante dall' aroma intenso