Informații și rezervări: 0751 224 444 / e-mail: mihai@ristretto.ro
Ristretto | Ristretto – O cină altfel
3528
post-template-default,single,single-post,postid-3528,single-format-standard,ajax_updown_fade,page_not_loaded,

Ristretto – O cină altfel

Ristretto – O cină altfel

Posted by Mihai Chiperi in Uncategorized 12 Aug 2019

Orice masă e o masă, așa-i? Ei bine, nu. Poți compara ce mănânci acasă cu ce mănânci în oraș? Sunt experiențe diferite, care nu întotdeauna țin de mâncarea propriu-zisă. Venind vorba, cum alegi un restaurant atunci când te decizi să iei masa în oraș? Ce contează mai mult? Prețul, atmosfera, calitatea meniului? Hai să aflăm împreună ce anume face ca Ristretto să fie alegerea ta constantă când vine vorba de luat cina în oraș.

 

Unde e Ristretto și de ce poate fi numit privilegiat?

Toată lumea care trăiește sau vizitează Iașul este atrasă ca un magnet de Copou. Parcul care susținea în trecut pașii lui Eminescu a fost martorul pasiunii multor oameni și continuă să fie în top când vorbim despre locuri romantice din Iași. 

Putem afirma cu ușurință faptul că Restaurantul Ristretto este cu adevărat privilegiat, fiind localizat vis-a-vis de parcul Copou. Zilele călduroase te îndeamnă să îi treci pragul și să încerci terasa restaurantului. Fiind amplasată la etaj, terasa își va oferi gradul de intimitate pe care orice om îl merită atunci când socializează cu persoanele apropiate.

 

Atracția Ristretto

Putem fi cu toții de acord că Ristretto este avantajat de poziția sa pe harta Iașului, dar totul s-a construit prin propriile puteri ale celor care stau în spatele acestei afaceri de succes. Specificul italian combinat cu tradiționalul românesc atrage numeroși clienți fie pentru o masă în oraș, fie pentru evenimente inspirat organizate.

Ristretto a reușit să impună un standard, iar cei care îi trec pragul sunt conștienți că acest restaurant este unul cu gust – și nu ne referim doar la mâncare. Atmosfera este una subtilă, care nu pătrunde abuziv în conversațiile pe care vrei să le ai cu persoana de lângă tine, iar selecția de vinuri te va ajuta să treci dintr-o seară obișnuită într-una cu adevărat specială.

 

Romantismul nu a dispărut

Trăim într-o lume care fuge de clișee – pe bună dreptate – însă trebuie să cădem de acord în privința faptului că la baza oricărui clișeu stă adevărul. În definitiv, totul ține de atingerea personală, ce aduci tu la masă schimbă ceva din obișnuit în special.

Restaurantele bune nu sunt doar despre mâncare și un vin bun. Restaurantele ca Ristretto îmbie la conversație, la flirt, la a fi uman într-o eră tot mai tehnologizată. A-ți duce iubita la un restaurant poate fi considerat un clișeu, dar emoția pe care o simți e a ta și a ei, iar atunci când sunteți voi exteriorul nu mai contează.

În definitiv asta face un restaurant bun, îți oferă intimitate în public.

Post a comment

Ristorante dall' aroma intenso